Behöver du hjälp?

Medaljong hängande med gravyr

499 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

En gåva för hjärtat: Den ädla medaljong hänge med personlig gravyr lockar med sin glittrande fasett stenar uppmärksamhet till sig själv. I och för sig den bär en bild, en charm, en curl - oavsett mottagaren på hjärta! Ett vackert smycke för romantiska tillfällen, inklusive födelsedag eller jul en bra idé!

* Måste fyllas i

499 kr

Other customers bought

Beskrivning

Mer än en stor pärla: Den eleganta medaljong hänge hålls vad du alltid vill bära med dig - ett foto eller en blomma, ett hårstrå eller en charm. En integrerad magnetlås gör det enkelt att öppna runt medaljongen eller stänga kjol vita fasett stenar ger elegant lyster. Dessutom ingår en mycket fin orm kedja av rostfritt stål, de böjliga wraps runt halsen.

Den extra personlig får förtrollande romantisk present av personliga gravyr: att hålla medaljong liggande rostfritt stål skiva med kristall vit ädelsten kan grav två namn. Så du bär skatten med denna vackra trailer flera gånger på hjärta!

Ge klassiskt vackra tanken på en medaljong i en modern och elegant designter utförande. Den stora pärla för den kärlek du uppnått i en matchande presentförpackning. Perfekt för Alla hjärtans dag eller födelsedag, jul eller årsdag!

Detaljer

medaljong hängande

mycket fin stål med vit fasett glas stenar
Ø hänge ca 3 cm
inklusive högglansigt rostfritt stål skiva med diamantstick (maximalt 15 tecken)
Obs: Använd inte specialtecken för gravyr.
med kristall vit pärla
inklusive ultrafin rostfri orm kedja (längd: ca 50 cm)
i presentförpackning
Använd specialtecken: Obs!

2021-05-06T17:46:36+00:00