Behöver du hjälp?

Vi tackar alla våra härliga kunder! - Beställ innan den 18 december för att få paketet i tid tills julafton - Mer info här

Fler bilder

Matlådan Våren

I LAGER

Vare sig kexen till ens te eller en läcker lunch, h[ller matlådan Våren maten färsk - och även lådan i sig bidrar till livets kraft med dess inbjudande aptitretning! Lådan är indelad i fyra fack, så säg "so long!" till det opraktiska lådor och mackor infesterade med smaken apelsin! En färgklick för lunchrasten - mycket trevlig idé!

  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
189 kr
- +
Inkl. Moms
  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
Beskrivning

Detaljer

Det är matlådan som inte behöver ljuga om innehållet då den bevarar allt i prima skick! Många som gillar att ha picknick eller äta ute i skog och mark känner till fenomenet. Omsorgsfullt har maten packats i lådan, det är lunchtid, lådan öppnas och... ja, det har hänt igen, ett inbördeskrig har tagit plats mellan ägg och macka med bananbomber och pansarpasta. Låt inte din mat vanhedra dig så igen! Men matlådan Våren är det just det - en tid för fröjd utan dåliga överraskningar. Den håller dig inte i nervös förväntan på vad som har skett, utan visar dig allt med sitt genomskinliga lock, och de fyra facken agerar fredsstyrka mot matmakternas angrepp på och räder mot varandra. Ej heller motarbetar den en som vid de klassiska försöken till att öppna gamla plastlådor då maten eskalerar konfliktens utrymme till marken. Ärlig ordning bevaras, såsom färskheten på maten!

Detaljer

  • Mått: 6 x 10 x 10 cm
Recensioner
Skriv din egen recension
^ 2017-12-15T03:17:58+00:00