Behöver du hjälp?

Män s armband med gravyr

499 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Smycke för män: De män armband är perfekt för mannen som gillade också presenterar sig med vackra gånger, men maskulin smycken. Den starka rostfritt stål band består av rörliga delar och en central gravyr platta. Detta kan ge dig en gravyr av ditt val - en trevlig present till exempel dina nära och kära, far eller bror!

* Måste fyllas i

499 kr

Other customers bought

Beskrivning

Ett smycke som är full av kraft: De män armband du har helt rätt när du letar efter exempel din make, partner eller kollega en vacker smycke, eftersom de starka rostfria bandet kombinerar elegans med manlighet - en skicklig kombination för mannen med känsla för modeaccessoarer.

I stil med en klassisk män klocka, armbandet presenterade också i Gliederart, där de individuella silverfärgade element i rostfritt stål är fria att röra sig. bandet genom en enkel smycken spänne, som lämpligen passar nästan perfekt i bandet hålls samman.

Den centrala delen av för män armband är ca 4,5 cm platta på vilken en gravyr av ditt val - till plats - namnet på mottagaren, hans initialer eller ens namnet på sin partner, till exempel.

Hand över en man som du väljer armbandet tillsammans med en personlig dedikation till en födelsedag, jubileum eller något annat tillfälle erbjuds - elegant, maskulin och trendig-chic!

Detaljer

Män s armband med gravyr

Ingår: 1 Armband
kännetecken:
Rostfritt stål armband med länkelement
med gravering platta i mitten
med en personlig önskan gravyrer
med smycken spänne
Material: Rostfritt stål
Mått:
Armband: ca 21 x 1,5 x 0,3 cm
Gravyr platta: ca 4,5 x 1,4 x 0,5 cm
Färg: Silver
Obs: Använd inte specialtecken som kan anpassas.

2021-05-10T00:56:26+00:00