Behöver du hjälp?

Liquor styrelse med 6 snapsglas - med personalisering

199 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Kan det vara ännu? Med denna ursprungliga sprit ombord, snapsglas ingår, ger en stor gimmick för dem som sina gäster - och därför du? - tjäna som kompakta även alkoholhaltiga drycker. Rolig idé för vänner och familj. även med gravyr!

* Måste fyllas i

199 kr

Other customers bought

Beskrivning

Nåväl gång Prost! Denna vackra sprit ombord med 6 snapsglas är ett verkligt praktiskt tillbehör för nästa mysig middag med vänner och familj. Denna sex konjak kan serveras med en hand och mycket snabbt - och med sin fria hand, häller värden direkt efter! I styltiga brunnar stabil tall bar de snapsglas är halksäker och trygg, så att inte en droppe går fel. Och du behöver inte tvätta sig själv, eftersom glasen är diskmaskin säker.

Eventuellt kan sprit ombord också vara ingraverat, det är ur den vackra och originell present också fortfarande en personlig.

Även om denna ovanliga gåva inte används, uppfyller det tack vare den smarta fjädring hans tjänst som häftiga räknare eller väggdekoration: Ideal och roliga gåva för fars dag, för kortspel runda eller nästa svensexa!

Detaljer

Liquor styrelse med 6 snapsglas

med gravyr - inte använder specialtecken!
Liquor ombord inklusive uppsättning av 6 snapsglas
Längd: 45 cm
Material: furu, glas
Glasögon kan diskas i diskmaskin

2023-09-29T07:53:12+00:00