Behöver du hjälp?

Betalning och Leverans

LEVERANS

Vi vill uppmärksamma våra kunder på hur leveransen ser ut. När du placerat en beställning hos oss gör vi allt för att vi ska få iväg din beställning snarast möjligt.

Vår normala leveranstid är 2-5 arbetsdagar efter att beställningen är lagd.

Vi vet att en present är oftast tidskänslig och inte minst om det gäller julklappar. Vi vill därför uppmärksamma våra kunder om att vi i samband med att ditt paket lämnar vårt lager, skickar ut ett mail innehållandes en försändelse länk. Länken är vad som namnet antyder, en direkt länk för dig att kunna följa ditt paket på resan hem till dig och sedermera till den (förhoppningsvis) glada mottagaren.

Om du är orolig för att paketet inte ska nå dig i tid rekommenderar vi dig att hålla koll på Postnords hemsida (som du når via länken du finner i ditt e-mail). Observera att det kan ta upp till 48 timmar från det att du har mottagit mailet till att Postnord har registrerat paketet och du kan söka på ditt försändelse id. I regel försöker PostNord att leverera paketet direkt till din dörr. Tiderna då Postnord levererar varierar och det är inte alltid man är hemma vid den specifika tidpunkten dem kommer och ringer på.

Är fallet sådant att du inte var hemma kommer Postnord att leverera till paket till ditt närmaste ombud.
Det kan vara ett Ica Maxi eller din närmaste kiosk. Beställer du frekvent online kommer paketet landa hos ett det ombud där du hämtat dina paket tidigare.

Postnord kommer skicka ut ett avi via brev till dig (MEN!) - Detta brukar ske på direkten men vi har sett fall då det dröjt upp till 2 dagar.
Detta är tyvärr inte något vi kan påverka men vill passa på att ge TIPS från oss: Du behöver inte vänta på denna avi.
Det räcker med att du skriver ner försändelse id:et, packar legitimationen i fickan eller handväskan och knallar ner till ditt ombud så kan du hämta ut dig paket.

FRAKTKOSTNAD: Vi erbjuder gratis frakt på alla ordrar över 1000 kr. För mindre ordrar har vi alltid fast fraktpris, 59 kr, oavsett mängd eller storlek på produkterna som utgör din beställning.

BETALNING

Vi erbjuder flera olika sätt att betala som beskrivs här nedan. Saknar du ett betalningsalternativ? Tipsa gärna oss genom att skriva till vår kundsupport.

 • Direktbetalning via Internetbank
  Vi samarbetar med Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea för enkel direktbetalning via din bank. För att betala, logga in via din internetbank och verifiera köp/belopp. Direktbetalning är alltid avgiftsfri.
 • Betala i efterskott med Klarna faktura
  Betala först när du har mottagit din order. Klarna faktura är kostnadsfri. Du får fakturan i regel 2-3 dagar efter det du har mottagit ditt paket. Du har 14 dagar på dig att betala från tidpunkten du genomförde beställningen. För att kunna betala med faktura måste leveransadressen vara densamma som din folkbokföringsadress. Du måste även vara över 18 år och ej ha betalningsanmärkning. Vid försenad betalning tillkommer 60 kronor samt dröjsmålsränta med 24 % + gällande referensränta.
 • Kortbetalning (Visa/Mastercard)
  Vi accepterar Visa och Mastercard. Alla transaktioner är krypterade med säkerhetsprotokollet SSL (Secure Sockets Layer) Kortbetalning är alltid avgiftsfri.
 • Dela upp betalningen med Klarna
  Välj själv hur du vill fördela betalningen genom Klarna. Lägst 50 kronor/månad eller 1/24 av totalbeloppet. Vill du göra större delbetalningar/betala av hela beloppet går detta givetvis också bra. Alla delbetalningsköp sammanfattas på en faktura för att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden. Årsränta 19,5 %, aviavgift 29 kronor/månad. Betalning sker via Klarnas tjänst Klarna Konto

KOM IHÅG, VI FINNS HÄR FÖR DIG!

Har du några frågetecken är du mer än välkommen att kontakta oss, antingen genom att skicka iväg ett email till info@presenter.se men vi har också inget emot ett litet samtal heller, telefonnummer 040-6688533

2019-08-25T09:59:29+00:00