Behöver du hjälp?

Lättare "guldtackor" med gravyr

169 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Lite vardagslyx. Kan använda denna "guldtacka" att tända cigaretten eller ett ljus i en glamorös sätt nu beställa lättare blir också en personlig touch, är ingraverat på baksidan av bokstäverna i ditt eller din mottagare vacker present till guldsmycken vän. * Inside!

* Måste fyllas i

169 kr

Other customers bought

Beskrivning

Guldkedjor och ringar vet som tillbehör - detta lättare i form av en guldtacka är ett perfekt komplement till smycken! Den blanka ytan är med emblem och bokstäver bär guld i namnet, inredda och utrustade på ryggen med en personlig gravyr. kan grav initialer din begåvade vän, din syskon eller annan person som inte kan klara sig utan guld.

De praktiska lättare åtgärder 2,5 x 6,5 x 1,2 cm, och kan enkelt återfyllas så snart som gasen förbrukas.

(Var naturligtvis, men ska du inte berätta, tillverkad av en annan metall) De eleganta guldtackor för handväskan eller middag med tända ljus är en stor gåva för älskare * inne ovanliga mönster och naturligtvis fans av färg guld, som med flashiga tillbehör dekorera!

Detaljer

Lättare "guldtackor" med gravyr

Leverans: en ljusare stil guldtacka
Material: Metall
Dimensioner: 6,5 x 2,5 x 1,2 cm
färg guld
Ytterligare information:
tillverkarens varningar Observera vid användning av lättare.
Gas refill: Lättare sätta upp och ned på en bordsskiva. tryck vertikalt i påfyllningsventilen (A) Universal gas-ampull utan adapter och stadigt. Efter 10 till 15 sekunder, påfyllningsprocessen avslutats. vänta efter fyllning 10-30 sekunder, därefter flamhöjden åter reglera.
Anpassning: 2 tecken (Använd inte specialtecken!)

2021-05-06T17:47:17+00:00