Behöver du hjälp?

Läderarmband med hjärta hänge & Gravyr - röd

299 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Smycken är inte alltid en bra idé? Visst, många kvinnor ser fram emot förmodligen om en ny smycke; speciellt din älskling men se till att njuta av denna vackra läderarmband med ett hjärta hänge och individuell gravyr. Armbandet med bevis på kärlek finns i två olika färger och den perfekta presenten till dem som vill förbereda sin älskling för en födelsedag, Alla hjärtans dag eller mellan ett rent nöje.

* Måste fyllas i

299 kr

Other customers bought

Beskrivning

Alltid trott, är läder bara för starka killar? Då kommer du säkert övertyga denna vackra läderarmband med ett hjärta hänge snabbt bakåt. Armbandet nöjda med kontrasten mellan svalka associerad med naturligt material läder och den eleganta prakt av hjärtat hängande; Detta armband gör en kvinna en gåva som säkerligen kommer att bidra till många tillfällen.

Den läderarmband med hjärta hänge passar den fashionabla vardagsoutfit samt till festen utseende. Hänget är tillverkad av polerat rostfritt stål, kan armbandet vara stängd justerbar i längd och med en karbin. Den finns i klassiskt brunt och eldröd; de kan också individualiseras med en lasergravyr hjärtat hängande. Den läderarmband är en idealisk personlig gåva idé, till exempel vid jul, en födelsedag eller dagen av kärlek!

Detaljer

Läderband med graveras hjärt hänge - röd

Leveransen omfattar: armband i läder med hjärt hänge i rostfritt stål
kännetecken:
tidlös look
med Karbinlås
individuellt tack vill gravyrer
Material: läder, rostfritt stål hänge
röd färg
Mått:
Armband längd justerbar 18,0-19,0 ​​cm
Släpvagn: 20,0 mm x 18,5 mm x 2 mm
Obs: Använd inte specialtecken som kan anpassas.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2023-02-01T23:25:42+00:00