Behöver du hjälp?

Läderarmband med gravyr Pendant - Black

359 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)
Wild, chic och sassy dessa läderarmband är utrustade med individuellt för gravering runt hänge för alla som älskar och några okonventionella kaotisk. Till exempel som en cool vänskap armband är en stor gåva idé för människor är en till hands!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Den trendiga Unisex utformningen av armbandet av färgade läderremmar och rostfritt stål hängsmycke gör denna pärla en stor gåva för både vänner och som inte är den typ av hjärta hängsmycke, för nära och kära eller din älskling. Vare sig man lämnar ingraverat på trailern eget namn, en speciell dag eller bara en kort motto är givaren helt gratis, bara 15 tecken kan inte överstiga meddelandet.

Som unfurls armbandet något övrigt har lagt fram ett lika elegant choker samma gång, vilket kan vara klädd både armen och runt halsen av kombinationen av läder och högglansigt rostfritt stål. Lämplig för unga och moderna utseende läderremmen som ska levereras på en tillfällig presentpåse tillverkad av mocka och tack vare sin varsam hantering även för långsiktiga vänskap och relationer Prima lämplig!

Detaljer

Material: Äkta läder svart, mycket fin rostfritt stål
Armband längd: ca 19 cm, Chokerlänge: 38 cm
Diameter av trailern rostfritt stål: 20 mm
Inklusive individuell gravyr av släpvagnen (max 15 tecken).
Praktisk stora fällbara förslutning
Inklusive "Ren känsla" presentpåse gjord av mocka
Använd specialtecken: Obs!

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2022-12-03T15:48:34+00:00