Behöver du hjälp?

Låda med möss och kläder

335 kr
Inkl. skatt
- +
Denna hjärtliga låda innehåller två lekfulla mössdockor som äskar att klä upp sig. Kläderna kommer i 8 olika teman och är lätta att både lossa och sätta på. Tack vare det stora klädurvalet kan massvis med olika lekar ta form. På lådan får du dessutom själv välja en egen gravyr!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Beskrivning

Dessa söta möss älskar att leka och klä ut sig. I deras vackra hem som är en trälåda finns åtta olika kläduppsättningar som gör att massor av olika lekar kan ta form och fantasin kan få flöda. Mössen är lätta att ta hand om och gjorda av trä. De är lika söta som lekvänliga och har alla drag som riktiga möss har. Ge mössen egna personligheter med hjälp av klädnaderna och låt leken börja. En perfekt present till barnen att leka med. Lådan ger tillräckligt med rekvisita för de flesta lekar och barnen kommer uppskatta deras söta utseenden och roliga kläder. För att göra presenten ännu bättre får du dessutom gravera in barnets namn på lådan. Detta gör att presenten bli både rolig, söt, kreativ och personlig. Nu blir det ingen tvekan om vem det vackra paketet är till för. Överraska på födelsedagen eller julafton med en present som kommer lekas med länge!

Detaljer

  • Leveransen omfattar: En trälåda som en förpackning och transport (med skjutlock), 2 mus-dockor, 8 olika uppsättningar av kläder (som består av flera enskilda delar)
  • Med personlig gravyr på locket av lådan
  • Material: trä, Bomull-polyesterblandning
  • Dimensioner (rutan): 26,3 x 12,9 x 5,4 cm
  • Använd inte specialtecken för gravyr
  • Inte lämplig för barn under 3 år - smådelar

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2019-05-19T11:36:22+00:00