Behöver du hjälp?

Kudde med tryck "jubileum"

219 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

från 09.01.

När någon ska fira sin jubileumsdag kan det vara lite knepigt att hitta en lämpligt present. Eftersom det är en mycket speciell dag vill du såklart ge bort en finare och mer originell gåva. Med den här fina kudden behöver du inte leta längre. Denna vita kudde har ett tryck där det står en valfri ålder och ett valfritt namn, exempelvis "60 Arne". Det personliga trycket blir garanterat pricken över i:et.

* Måste fyllas i

219 kr

Other customers bought

Beskrivning

Beroende på vem jubilaren är och vad personen tycker om kan du enkelt anpassa kudden så att den passar efter tillfälle och person. Själva kuddfodralet är stilrent och vitt men du kan själv välja vilken färg på trycket du vill ha. Svart tryck på en vit kudde blir såklart stilrent och det blir då även lätt att inreda med kudden eftersom svart och vitt är färger som går väl ihop med andra kulörer. Dock kan det såklart vara roligt med lite färg, vad sägs om rosa, blått eller gult? En jubilar kommer garanterat att bli glad för den här personliga kudden, den skiljer sig från många vanligare presenter och kan dessutom användas lång tid framöver. Tack vare den smarta dragkedjan kan du enkelt ta av själva kuddöverdraget och tvätta det i tvättmaskinen.

Detaljer

Mått: 40 x 40 cm Tryck: namn + ålder Material: 100 % polyester Avtagbart kuddfodral (öppnas med blixtlås) Skötselråd: tvättbar upp till 40 grader Olika färger på trycket
2023-12-09T01:33:09+00:00