Behöver du hjälp?

Klistermärke-set Pirater

89 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

från 09.01.

Ohoj pirater! Nu har det blivit dags att klä på dem sina kläder! Välj bland olika outfits från 51 skum-klistermärken. Mixa och matcha så mycket du vill! En kul present till de små som gillar att pyssla.

Other customers bought

Beskrivning

Låt äventyret börja! Visst har vi alla någon gång när vi var små drömt oss bort till främmande länder och hav fyllda med pirater och deras skepp. Nu kan barnen få fantisera fritt gällande piraternas outfits och accessoarer. Välj bland byxor, jackor, hattar, papegojor och mycket mer. Välj och vraka bland 51 stycken skum-klistermärken av alla dess slag. Denna gåva kommer att uppehålla barnen i flera timmar! Bra leksak att ta med i bilen eller på flygplanet! Då klistermärkena är återanvändningsbara kan man byta outfits på piraterna hur många gånger som helst. Låt barnen fantisera fritt kring hur piraterna levde förr och hur de såg ut. Ett bra alternativ till att kolla på läskiga piratfilmer! Med denna klistermärken kan barnen leka med sina kompisar och syskon och tillsammans klä piraterna i de snyggaste outfitsen!

Detaljer

Innehåller 51 återanvändningsbara skum-klistermärken. Dubbelsidig Glansbild-bakgrund med piratskepp-motiv och ö-motiv för att fästa klistermärkena på.

  • Från 3 år
  • Mått: ca. 0,3 x 20,8 x 27,9 cm

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2023-02-01T23:23:23+00:00