Behöver du hjälp?

Kaffe-värmeplatta USB: Cookie/Kaka

199 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

från 09.01.

Alla som sitter framför sin dator vet hur viktigt det är med kaffe eller te, för att känna sig rustad för arbetsuppgifterna. Med denna USB-kopplade värmeplatta är du alltid redo att bjuda dig själv på en kopp varm kaffe/te. Designad som en mumisg kaka får du dock bara se upp så du inte blir sötsugen också. Men det kanske inte är en nackdel för alla? Fika gör ju jobbet roligare!

Other customers bought

Beskrivning

Här är en aptitlig kaffekoppvärmare av det snyggare slaget. Du kopplar den rakt in i din dators USB-uttag och har sedan en varm platta att ställa din kopp på. Te, kaffe, choklad eller soppa, det spelar ingen roll. Men det som spelar roll är att du nu kan jobba tryggt vetandes om att du alltid kan ta en klunk inspiration och energi från koppen bredvid dig. Med hjälp av denna pryl håller sig värmen runt 60 grader, vilket som bekant är den mest ultimata dricktemperaturen för kaffe och te. Sedan gäller det såklart att inte njuta för mycket av innehållet utan istället fokusera på innehållet i datorn, vilket går lättare med hjälp av denna gadget. Kul present till kollegan eller dig själv, eller varför inte rusta hela arbetsteamet med enhetliga koppvärmare, ni är ju ett team på väg framåt sida vid sida. Fikaproffs är också en målgrupp för denna presentidé - och även alla som gillar att omge sig med snygga, smarta småprylar som gör livet roligare och smidigare. Tänk bara vad mycket tid man sparar på att slippa springa upp och hämta nytt varmt kaffe hela tiden, en ren vinst att skaffa denna USB-koppvärmare!

Detaljer

  • Koppvärmare Hot Cookie / Kaka
  • Kompatibel med alla USB-anslutningar, både pc/Windows och Mac/Apple.
  • Håller drycken varm runt 60 grader Celsius. (Vid användning av andra USB-portar samtidigt kan temperaturen sjunka lite.)
  • Av-/På-knapp samt kontrollampa.
  • Mått: Diameter 10,5 cm, höjd 2,5 cm.
  • Varning: Plattans yta kan vara het! Använd inte bägare gjorda av plast/skum.
  • Tål inte direkt vattenkontakt, dvs diska den inte. När du inte använder den ska de pluggas ur. Rengör den endast när den är avkyld.
2023-12-06T01:12:42+00:00