Behöver du hjälp?

Ihopfällbar grill

1 115 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
DHL Express möjligt
- +
Letar du efter en riktigt värmande present har du hittat rätt. Denna hopfällbara grill i form av en verktygslåda är den perfekta gåvan inför våren och sommaren! I dess kompakta form gömmer sig en grill, värmehållare och besticklåda. Allt du behöver för en härlig grillkväll i parken. Med stark konstruktion och genomtänkta lösningar blir den sommarens bästa verktyg!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Nu slipper du välja mellan en engångsgrill i varken vs en lyxgrillning i trädgården. Den här grillen är smart, kvalitativ och supenkel att ta med. Nu kan du slänga alla halvdana grillar åt sidan och grilla med stil. Grillen är utformad som en verktygslåda och fungerar på liknande sätt. När du viker ut handtagen avslöjar sig grill- och bestickfack. Fyll grillavdelningen med kol och lägg på grillgallret. Nu är stationen redo för användning! Få fyr i glöden och släng på dina råvaror. Till hjälp har du alla grillredskap du förvarat i bestickfacket. Håll bröd eller liknande varma under grilltiden eller medan ni äter genom att lägga det på den smarta uppvärmningsstationen! Du får plats med mer än bara grillverktyg i facket. Släng med peppar, salt, vanliga bestick och se till så måltiden blir komplett. Lådan är tillverkad av stål och lämplig för varma temperaturer. Handtagens utformning gör dessutom att man enkelt kan använda lådan utan bräddskador. Förvåna vännerna med den mest händiga verktygslådan under sommarhalvåret!

Detaljer

  • Utformad som en klassisk verktygslåda
  • Handtag för mycket bekväm transport
  • Grill med avtagbar kolreserv och justerbar ventilation (ca 20 x 38 cm), värmande yta med rost, fack för grilltillbehör, kryddor och såser
  • Med hög kvalitet för mycket höga temperaturer
  • Färg: röd
  • Material: Stål
  • Mått: 22 × 20 × 45 cm (utfälld)
2022-07-03T00:44:16+00:00