Behöver du hjälp?

Guardian Angel Memo hållare med gravyr

99 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Den lilla vackra skyddsängel skyddar mottagaren som Zettelhalter enastående innan förlorade papper! Den personliga engravable idé är mycket uppmärksam, verkligen vacker och praktisk sådan. Perfekt för grattis!

* Måste fyllas i

99 kr

Other customers bought

Beskrivning

En vindpust eller en slarvig rörelse, redan den viktiga kvitto, visitkort eller viktig anmärkning är omöjliga att spåra. I denna mening, kommer den stora skyddsängel borstad metall vara en god anda och noggrann med sin magnetiska enheten tillförlitligt alla anförtrotts honom listan.

Dessutom, är också tillgänglig för alla andra goda önskningar som du vill ge för en födelsedag eller något annat tillfälle någon på vägen personliga engravable små bitar av pappershållaren. En lika ovanlig och övertygande idé att gratulera dem! Den eleganta not hållaren kommer från hjärtat och är perfekt för att önska, till exempel, en vän eller en bekant all lycka, med eller utan henne att komma för nära honom.

Lyckönskningar, en chic bostäder tillbehör som förmodligen alla kan använda och ett personligt engagemang för uppstart, detta lilla ängeln övertygar över hela linjen - stor gåva idé!

Detaljer

Guardian Angel Zettelhalter

med magnet
ca 3 cm
oval bas för vidhäftning

2022-06-27T01:14:43+00:00