Behöver du hjälp?

Grill set med anpassnings gravyr platta

349 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Grillen set med en personlig metallskärm är den perfekta presenten för alla passionerade grill master / innanför och innehåller de viktigaste tillbehören för en lyckad grillfest. För bästa grillar de / mottagaren är lojala mot sida med detta barbeque spatel, grill gaffel och tång.

* Måste fyllas i

349 kr

Other customers bought

Beskrivning

Den perfekta presenten för grillmästare / insidan med en passion! Den chica Grill resväska metall har alla redskap som behövs för att lyckas med en stor grill och är fortfarande praktiskt. Tång, grill gaffel och spatel av rostfritt stål och ensam göra några visuellt sedan. Med denna gåva du begeisterst att alla grillmästare och -meisterinnen och träffa en personlig gravyr garanterar märket.

Organisera trädgårds parter och förbereda välsmakande för dina gäster korv, biffar och grillade grönsaker. Så du övertyga din grill talang och vistelse bra, särskilt i minnet, för vem är den enda sanna härskare grillen står på metallplattan direkt på fallet. Idag gånger hemifrån med vänner eller i parken grill? Inga problem är lätta och kompakta fall lämpar sig för transport.

Detaljer

Dimensioner: 8,7 x 37 x 10 cm
Inkluderar: grilltång, grill gaffel och spatel
Obs: Endast den graverade plattan kan personifieras! Vänligen inga specialtecken!

2023-03-24T07:17:17+00:00