Behöver du hjälp?

Graverat hänge med kedja "flingor" - silver

799 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)
Noble, värdefull och mycket personligt: ​​med kedjan och graverade hänge gjord av 925 sterling silver i silver eller guld färger föra djupa anslutning till din älskade på en vacker, mycket välsmakande sätt att uttrycka - inte minst naturligtvis av en enskild gravyr enligt dina önskemål!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Gåvor med en personlig touch passar överallt. Och om de då också bestå av en värdefull ädelmetall, är överraskning perfekt. Båda finns i denna försiktiga utformad kedja tillsammans med de riktiga anhängare av ärendet. Och mottagaren kan se med ett ögonkast som du har gett mycket tid och kraft på att välja denna gåva.

Hit av 12 mm breda trailer är naturligtvis möjligheten att ge honom en individuell gravyr enligt dina önskemål; till exempel tidpunkten för en personligt viktig dag, namn eller initialer mottagaren en speciell för mottagaren personens namn eller en kombination av dessa saker. 6 tecken finns tillgängliga för detta.

Den diskret och elegant kedjan är 45 cm lång och kan stängas medelst en fjäderring. Den perfekta presenten till Alla hjärtans dag & Co.!

Detaljer

Graverat hänge med kedja "blodplättar"

Urval: Silver
Leveransen omfattar: 1 Chain, 1 följare 1 presentpapper
kännetecken:
med Federringverschluss
rund hänge med en graverad hjärta
glänsande utseende
individuellt tack önskar gravyrer (max. 6 tecken)
Material: 925 sterling silver
Mått
Släpvagn: Ø 12 mm
Kedja: 45 cm
Färg: Silver
Obs: Använd inte specialtecken som kan anpassas.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2023-06-07T08:34:46+00:00