Behöver du hjälp?

Fotomugg - Gör det själv

145 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

från 09.01.

En orginell och personlig present i form av en kaffemugg till den kreativa som tycker om att göra något ovanligt av det vanliga. Medföljer den här kaffemuggen gör nämligen ett fiffigt foto-överföringskit. Med detta kit kan man utsmycka sin kaffemugg med valfritt foto/motiv.

Other customers bought

Beskrivning

På ett barnsligt enkelt sätt kan man göra den mest använda ägodelen i köket till den mest personliga i hela huset. Tack vare det foto-överföringskit som följer med den här kaffemuggen kan man dekorera den med vilket foto eller motiv som helst. Och den enda utmaningen med det här är att välja vilket motiv man vill ha på kaffemuggen. Så enkelt är det. Det enda som sätter stopp för hur personlig och unik man vill att det här dryckeskärlet ska se ut är ens egen fantasi och smak. Kanske är det ens partners ansikte, sitt barns eller sitt husdjur. Möjligheterna är oändliga. Det foto-överföringskit som medföljer innehåller allt man behöver för att placera sitt favoritmotiv på kaffemuggen. Genom foto-mallen kan man på ett smidigt sätt beräkna dimensionerna på den bild man vill ha. Efter det är det bara att placera sitt motiv innanför ramen med den självhäftande sidan innåt mot muggen, pressa med handen över innan man långsamt drar tillbaka överföringsfilmen. Lätt som en plätt är det och snabbt går det också. Den här muggen och dess medföljande kit är en perfekt present för den som gillar det unika och roliga i vardagen. Att hälla upp morgonkaffet i en grå, trist och opersonlig kaffemugg har sällan fått någon att dra på smilbanden. Men med denna mugg kan man ändra på det. Förgyll någons morgonstund genom att ge bort den här originella kaffemuggen i present.

Detaljer

Foto-överföringskitet innehåller
  1. Fotomall
  2. Överföringsfilm
  3. Markörer

Instruktioner:
  1. Använd den cirkulärt formade mallen för att beskära bilden.
  2. Ta bort det vita pappret på baksidan av överföringsfilmen.
  3. Placera fotot i mitten innanför ramen med framsidan nedåt mot överföringsfilmen.
  4. Tryck bilden mot ytan på muggen där du vill ha bilden, var noga med hörnen.
  5. Ta bort överföringsfilmen.
  6. Visa stolt upp din nya unika mugg.
OBS!

Detta foto-överföringskit är ej lämpligt för livsmedel. Det avråds också starkt från att diska muggen i diskmaskin. Detta för att inte riskera att fotot/motivet tar skada.

2023-02-01T19:27:19+00:00