Behöver du hjälp?

Fotbollskontrollen

219 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
DHL Express möjligt
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Med den fantastiska Fotbollskontrollen får du känslan av att befinna dig på arenan när du sitter hemma i tevesoffan. En revolutionerande uppfinnning för alla som älskar världens nationalsport!

Other customers bought

Beskrivning

Det finns två typer av fotbollsfans - den som springer över torget med flaggan i högsta hugg och skriker ut lovsånger till sitt älskade favoritlag, och den som sitter hemma i tevesoffan och kastar popcorn på teven när fel lag göra mål. Tack vare den revolutionernade Fotbollskontrollen har gränsen mellan dessa två fanstyper minskat. Fotbollskontrollen är en vanlig fjärrkontroll som fungerar ihop med alla teveapparater, men den är ändå unik. Den är nämigen en fotboll! Fotbollskontrollen är en fotboll som fjärrkontroll, och den kommer göra att käsnaln av att befinna sig där, på arenan tillsammans med några av världens största fotbollsstjärnor, kommer att bli större än någonsin.

Detaljer

  • Räckvidd: 7,6 meter.
  • Storlek: 12 cm i diameter.
  • Material: konstläder.
  • Funktioner: Av- och påknapp, volymkontroll, avstängningsknapp. Kompatibel med: LG, Samsung, Sony, satellit & DVD-spelare. För övriga varumärken kan ingen funktionsgaranti ges.
  • INSTRUKTIONER | Sätta i batterier: öppna kardborrbandet på baksidan och ta loss batterienheten och öppna den. För in 2 st AAA-baterier i enheten och stäng den. För tillbaka batterienheten och sätt in fjärrkontrollen. OBS! Batterier ingår ej. Aktivera fjärrkontroll: slå på teven. Håll in strömbrtyaren på fjärrkontrollen tills teven svarar. Tryck på strömbrytaren igen för att avsluta aktivieringen. Information: om teven inte svarar första gången, prova igen eller använd MUTE-knappen istället för strömbrytarknappen på fjärkontrollen. När aktiviering är klar kommer knapparna att återgå till sin ursprungliga funktion. Knappfunktioner: strömbrytare (på/av). Kanalbyte (P+/P-). Volymkontroll (VOL+/VOL-). Mute (ljudlöst läge)
2021-04-13T19:57:32+00:00