Behöver du hjälp?

Företagspresenter gjort enkelt

Det finns många tillfällen då man kan passa på att visa sina anställda lite extra uppskattning eller stärka samarbeten med användbara produkter som man märker med företagets logga. Smarta företagspresenter är en investering i den enskildes motivation och trivsel såväl som i den lagkänsla som man vill odla på företaget. Hos oss så finner du unika företagsgåvor som kan passa allt från kickoffen till det stora kundmötet.

Email: e.nylund@smyla.se

Företagspresenter

företagspresenter exempel#1
  • Personliga presenter till teamet
  • Mängdrabatt
  • Ge bort något minnesvärt!

Presenter till kollega

företagspresenter exempel #2
  • Företagsfest
  • Födelsedagskalas
  • Presenter vid avslutat projekt

Upplevelsepresenter

företagspresenter exempel #3
  • Upplevelsepresenter
  • Events & det där lilla extra
  • Allt från räkkryssning till bilkörning på bana!

Uppskattade företagspresenter

Önskar du mer information och/eller ett personligt bemötande och offert?

Ett starkare varumärke med företagspresenten helt naturligt

I och med att man kan märka intressanta och användbara saker med företagets logga och information så är den här typen av gåvor viktiga för arbetet med att stärka varumärket. När man ger bort företagspresenter som folk faktiskt vill använda så kommer de att synas, och det gör att man sprider igenkänning vilket kan få stor betydelse både i det korta och i det långa loppet. Med tanke på detta så är det verkligen viktigt att man använder ett bra formspråk som gör att presenterna syns och uppmärksammas ordentligt.

Gimmickar kan vara kul men många gånger så är det unika föremål med god användarvänlighet som på bästa sätt för budskapet om ert företag vidare. Glöm inte bort att presenter företag ger bort till anställda och kunder även blir till samtalsämnen vilket också är ett sätt att få fler att uppmärksamma verksamheten.

En positiv känsla på arbetsplatsen

Man kanske inte pratar om det, men visst är det så att man ser fram emot en företagsgåva. Detta både som anställd och som samarbetspartner. Under event så är det alltid roligt med giveaways och det märker man eftersom de som deltar sällan går hem utan, i varje fall inte då det rör sig om en riktigt attraktiv gåva. Med presenter till anställda så är det förstås också så att man skapar en mycket positiv känsla av samhörighet och glädje. Det pratas i korridorer och i fikarum om årets gåva, och man diskuterar hur den ska användas. Det här påverkar arbetet i övrigt eftersom det ger god energi och mer att se fram emot.

När ska man ge presenter till anställda och samarbetspartners?

Det är rätt så vanligt att man ger anställda en present då det lider mot jul och under event där man drar igång verksamheten igen efter en längre ledighet som efter sommaren. Men en sommarpresent företag ger som en liten överraskning kan också vara en bra idé. Det är just när anställda alls inte väntar sig att få något extra som presenten blir till ett minne. Det kan vara klokt att hålla planering av presenter till kunder och anställda så hemlig som bara möjlig. Överraskningen är en gåva i sig och något som kan förvandla en helt vanlig fredagseftermiddag och ett evenemang till något alldeles särskilt.

Det är också viktigt att tänka på när under ett event eller en företagsfest som man delar ut företagspresenterna. En del företag missar att själva utdelningen kan vara något unikt och man kanske annonserar att alla kan gå och hämta sin klapp på lagret. Roligare är att träffas i konferensrummet eller fikarummet och börja med ett litet tal eller kanske lite underhållning. När man upplever att man får en företagsgåva tillsammans med ett hjärtligt tack så tar den sig in i hjärtat.

Viktigt att välja rätt företagsgåvor

Numera så kan man välja så fina presenter och även om en vacker penna kan tyckas vara det mest klassiska så finns det mer att se på. Det är klart att det som man ger till anställda kan skilja sig en hel del från det som man väljer att ge till företagskunder och nya kontakter. Ta en titt på vårt sortiment och bli inspirerade. Vi är stolta över att kunna erbjuda företagspresenterna som är unika och som verkligen välkomnas av den som får gåvan.

Betänk alltid hur en viss produkt kan komma att användas och hur pass synlig den kommer att vara. Även om det kan tyckas vara charmigt och spännande med mycket udda saker så är det bästa för det mesta att välja det som känns attraktivt och som faktiskt kommer att komma till användning, och det är precis vad du finner hos oss!

2023-09-29T13:16:50+00:00