Behöver du hjälp?

Flaska efter hammare med gravyr

249 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Eftersom förväntan tid och helger kan ta med dina händer! Den personliga, inristat "Feierabend Hammer" är en hammare och flasköppnare i en och får viss stolthet plats i mottagaren. Perfekt för alla stora och små hantverkare, kommer denna gåva bara på det nya jobbet, eller ens födelsedag till stor!

* Måste fyllas i

249 kr

Other customers bought

Beskrivning

Slut på arbetsdag! Nästan lika vacker som "weekend" eller "semester" detta ord ljud för de flesta, slit dag efter dag flitigt. Eftersom man ser fram emot svalkande drink i slutet av arbetet! Oavsett om det är den klassiska öl efter jobbet eller en föredrar utan fastställs en soda, med den eleganta hammare flasköppnare med personlig gravyr du har det perfekta verktyget för "sista gången" känsla. Stål hammare, hantverkare under dagen en trogen följeslagare kommer också att omvandlas knappast klockan pekar på fem, på en sval flasköppnare!

Med denna gåva, som kan ge dig med namn eller en kort hyllning till mottagaren, men inte bara göra alla en glädje att en hel del arbete med händerna. Spik och kapsyler kan hittas i varje hushåll! Vare sig som en gåva, för omlokalisering eller den första arbetsdagen personliga "Feierabend Hammer" är helt övertygande!

Detaljer

Hammer & Bottle

engravable med upp till 20 tecken
Material: Rostfritt stål / gummi
26,3 x 3,7 x 11 cm
Vikt: 383 g
Använd specialtecken: Obs!

2023-12-09T06:01:48+00:00