Behöver du hjälp?

Drinkglas med recept

219 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
DHL Express möjligt
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Fyra stilrena drinkglas med en twist! På dessa finner du nämligen anvisningar och recept för att kunna mixa ihop fyra olika drinkar, där det på varje drinkglas finns fyra olika recept anpassade för Rom, Whisky, Gin och vodka. En perfekt present för drinkälskaren!

Other customers bought

Beskrivning

Du blir ombedd att göra en drink och hjärnan står stilla. Med dessa drinkglas är detta inte längre ett problem. På drinkglasen finner du nämligen fyra olika recept som hjälper dig på traven till att bli en mästerlig bartender. Hur gör man en Mojito?, Jag skulle vilja ha Bloody Mary eller Vad innehåller en Salty Dog blir frågor som du enkelt kan besvara med dessa snygga drinkglas. Uppsättningen innehåller fyra glas, där varje glas har fyra recept vilket gör att du kan briljera varje gång du ska bjuda över någon på en drink, det enda som krävs är att du på förhand införskaffat ingredienserna. Ge bort dem till den som precis fyllt rätt ålder för att själv få köpa ingredienserna, ge bort dem som present till den som har som hobby att blanda drinkar vid tillställningar men ibland inte lyckas så bra eller varför inte ge bort dem i studentpresent! En present som gör drinkblandantet lättare och drinkarna presenteras samtidigt på ett snyggt sätt!

Detaljer

Fyra glas för servering av drinkar och cocktails. Recepten står skrivna på engelska på glasen. Recepten ger dig; fyra vodkadrinkar, fyra romdrinkar, fyra gindrinkar samt fyra whiskydrinkar.

  • Material: glas
  • Mått: 8,7 x 8,2 x 8,2 cm
  • Rymmer: 273 ml
2021-04-12T04:48:00+00:00