Behöver du hjälp?

Den praktiska multiverktyg med gravyr

299 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

"Inga problem, jag fixa 'det!" Med denna multiverktyg för att lösa uppgifter som innebär andra hård nöt tänderna och alltid har rätt verktyg här. Den super bra multiverktyg kan dessutom grav personligen - det är från det praktiska men också en mycket individuell present!

* Måste fyllas i

299 kr

Other customers bought

Beskrivning

Det fanns 10 olika verktyg i ett, har du det om du har anslutit praktiskt multiverktyg! I enkla och vackra allround för fickan och ryggsäcken fastnade du inte vill missa mer super verklig hjälp är: Förutom klo hammare med en stor träffyta är också en skruvmejsel med det, en såg, en fil, en kniv, en stjärnskruvmejsel, tång, avbitare, en brotsch och en flasköppnare!

Så man har i vilket fall som helst outdor rätt verktyg till hands, men kan den stora hjälpare naturligtvis i vardagen mycket god användning. Precis som arbetar mycket med händerna, hittar massor av användningsområden för vilka den svala multi, sparar en hel del tid åt att arbeta och nerver.

Som grädde på moset med denna gåva är att helt enkelt bevara den personliga gravyr med en hälsning, lite engagemang eller namnet på mottagaren på bok. Riktigt bra idé!

Detaljer

Multi med gravyr

Material: Buchholz, rostfritt stål
Dimensioner stängd: ca 14 x 7,6 x 1,8 cm
Vikt: 250 g
låsbar med säkerhetsskenan
inkluderar:
Snickarhammare
Skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
fick syn på
fil
kniv
tång
Avbitartång
brotsch
flasköppnare
Använd specialtecken: Obs!

2021-05-06T17:41:23+00:00