Behöver du hjälp?

Boule set med gravyr

399 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

En stor omgång skålar som med personligt graverade kulor! Den tysta, upplevde sällskaplig spel för år en boom i det här landet. Thrill en av det växande antalet boule spelare med denna vackra gåva idé! Uppsättningen av sex graverad petanque bollar, tillbehör och väska han eller hon kommer att hålla mycket hedrad!

* Måste fyllas i

399 kr

Other customers bought

Beskrivning

vet bowlare: Under varma sommardagar finns det inget bättre än att tillbringa tid med vänner utanför boulespel att spendera! Entusiasmen för den övergivna match för noggrannhet och taktik har använts i flera år, mer och mer entusiastiska supportrar som använder varje tillfälle att svänga bollarna.

Med de personliga boule set du kommer att göra en "shot putter" en stor glädje! Var och en av de sex tunga bollar är försedd med önskad gravyr. Det kan vara namnet på PERSON FÖRESLAGEN TILL IFRÅGAVARANDE TJÄNST att vara precis som en kort engagemang. I vilket fall som helst, kommer han eller hon att tänka på varje användning med ett leende till dig och denna vackra gåva idé!

Med ingår i uppsättningen är en tygpåse och i det inre därav, hållare för kulorna, den lilla trä bollen, kring vilken spelet är, och ett måttband. Tack vare de mycket personliga sfärerna och risken för förväxling med andra bollar är borta - stor gåva idé!

Detaljer

Dimensioner: 23,5x16x8 cm
Vikt per boll: ca 0,72 kg
Innehåll: 6 metallkulor, en liten trä boll, måttband, väska
varje boll med personlig gravyr (upp till 15 tecken ingraverat)
ingen specialtecken!

2021-05-06T14:32:46+00:00