Behöver du hjälp?

BBQ-grillpanna av ädelstål

265 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

från 09.01.

Gilla grönsaker, flintastek eller andra godsaker. Tack vare grillpannan med perforerad botten får alla chansen att bli mästere vid grillen. Finn den inre grlöden och bjud på grilllat till middag! Panna i sostfritt stål pan med vinkelbart handtag. En perfekt present för att sommarkockar som gilllar rökiga smalker.

Other customers bought

Beskrivning

Alla som brukar grilla känner igen problemet: grönsaker som faller igenom gallret och landar på den glödande kolen. En alternativ lösning på bekymmret har varit att klä grillen med folie. Men hör upp alla BBQ-mästare! Nu finns det äntligen en gillpanna som löser problemet. Pannan har en perforerad botten och funkar perfekt för allt från grönsaker till fisk och skaldjur men självklart även kött. Pannan gör grillningen enkel och du får ett perfekt resultat varje gång. Det vikbara handtaget gör dessustom att du får en smidig och enkel arbetsyta att arbeta med. Pannan är tillverkad i rostfritt stål är lätt att rengöra. En perfekt present för alla som älskar doften av nygrillat och gärna testar nya metoder för att finslipa på BBQ-kunskaperna.

Detaljer

Grillpanna med perforerad botten Ø 31 cm av rostfritt stål och trä lätt att rengöra Perforerad botten säkerställer den typiska rökiga grillsmaken Vikbart handtag.
2023-09-29T09:48:46+00:00