Behöver du hjälp?

Balance - Tender armband med gravyr - rose guld Taupe (bokstäver)

399 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)
Delikat, elegant och vacker - "Balans", den ädla armband med gravyr, inte kalla sin personliga budskap högt till världen, hon viskar snarare öra betraktaren. I frosten som anpassar sig så väl till handleden, inristat ditt val två namn i samband med ett hjärta eller ett meddelande. Högt rekommenderad!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Slim och elegant, personlig och hög kvalitet - det eleganta armband med gravyr har något att slå snabbare till hjärtat! Armbandet som anpassar sig av ett band med Perlverschluss dess bärare, har stor slitstyrka, du knappt känner det på din hud.

Så att du använder hög kvalitet pärla din flickvän, partner eller dotter helt rätt, kan du både välja mellan två mallar samt från två färgscheman. Den personliga armband finns antingen med en lång livslängd guld i steg guld och taupe stängning band eller klädd med mintgrön band. När det gäller gravyr kan du välja mellan två eller namn med ett hjärta lämna ett meddelande på kommer här föreviga.

Den eleganta och enkla vackra armband med gravyr är mer än bara en bra idé; Tack vare den utmärkta design och noggrann implementering du ger kvalitet med det snygga smycken, säkert stänger dig direkt till hjärtat. En utmärkt present till jul, födelsedag eller någon romantisk tillfälle!

Detaljer

Balance - Tender armband med gravyr

Design: rose förgyllning med taupe band
Design: gravyr enligt önskemål (inga specialtecken)
delikat och ljus - endast 1,5 mm tjock
missfärgning av glansbeläggning
något flexibel - anpassar sig till handleden
Stängning av remsor (bomull-polyesterblandning)
Material Armband: Rostfritt stål med 18k silver eller guldpläterad
inkl. presentpåse
Mått:
till ca 23 cm justerbar
Längden av ringen ungefär 13 cm

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2022-10-06T15:19:57+00:00