Behöver du hjälp?

Badanka med stämningsljus

135 kr
Inkl. skatt
- +
Här är badankan som ändrar färg. Placera den i badvattnet och se hur den börjar lysa och därefter skifta i olika nyanser. Det strämningsskapade ljuset ger samma rogivande känsla som en lavalampa. Så tappa upp ett skumbad och njut av lugnet.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Låt den här lilla söta ankan skapa den perfekta atmosfären i badkaret. Det här är den perfekta presenten för alla som kanske drömmer om ett eget spa därhemma. Den glittriga, lila badankan strålar med sitt vackra ljus. Färgväxlingarna ger en vacker effekt i det sköna, varma vattnet. De mjuka övergångarna från grönt och blått till fuchsia förstärker badets välgörande effekt för både kropp och själ. En stämningslampa är en underbar present till någon som du tycker om. Ge den till mamman som behöver en stunds vila. Vi kan lova att den lysande ankan även kommer att fascinera familjens yngsta medlemmar. Att ge bort en wellness-presenter blir allt mer populärt och det här är en gåva som definitivt kommer att uppskattas av mottagaren.

Detaljer

  • Lysande badanka med färgväxlingar, börjar lysa när den sätts ned i vattnet. Färgerna växlar från grön och blå till lila med LED.
  • Längd: cirka 8,5 cm.
2020-11-28T02:49:48+00:00