Behöver du hjälp?

Armband med silver hjärtan & första - beige

349 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Härligt mjuk sladd möter varaktig Silver: Armbandet består av ett urval av grått eller beige material inuti wraps runt handleden hos mottagaren. Endast de dekorativa element - ett hjärta hänge och en brand label - är gjorda av 925 silver. Den graverade initialt på hjärtan du säkert landa en fullträff. Spitzenidee!

* Måste fyllas i

349 kr

Other customers bought

Beskrivning

En juvel så känslig och ändå så kraftfull: Armbandet har en robust struktur av sladd band och 925-silver; en visuell synpunkt övertygar den andra sidan, med en feminin anständighet - finns i grått eller beige. Med en enkel tåg, kan omfattningen någonsin expandera eller minska, beroende på hur tätt och säkra Arm ska sitta på handleden som behövs.

Silverhjärt trailer fästes till båda sidor av bandet och således bildar centrum av smycke. Men fokus flyttas snabbt från själva hjärtat i grav inskriptionen på det: en vackert böjda brev som du kan personligen välja för mottagaren.

Enchant en älskad eller älskvärd kvinna i ditt liv med armbandet tillsammans med silver hjärtan & första, betonar kvinnlighet och så ta med din innerliga uppskattning uttryckt - en mycket individuell smycke för bara varje dag och varje tillfälle!

Detaljer

Armband med silver hjärtan och Initial

Urval: beige
Ingår: 1 Armband
kännetecken:
tur armband
Justerbar passform tack dragsko
med små "Leaf" etikett i form av ett löv
personlig tack gravyr av första valet
Material: 925 Silver Cord
Mått:
Heart: Ø 1 cm
Volym: justerbar i storlek
Färg:
Heart: silver
Band: beige
Obs: Använd inte specialtecken för gravyr.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2022-10-02T11:58:48+00:00