Behöver du hjälp?

Armband med personlig hjärta hänge

189 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Ge ditt hjärta till någon speciell - armbandet med personlig hjärta hängsmycke kan förses med en gravyr att passa dig. Som ett tecken på kärlek eller att dekorera bästa vänner denna gåva är precis rätt!

* Måste fyllas i

189 kr

Other customers bought

Beskrivning

Armbandet med personlig hjärta hänge är en gåva som du kommer länge kvar i gott minne. Juvelen är tillverkad av polerat rostfritt stål, pansarkedja den utplattade dazuhat en längd av 20 centimeter och är ordentligt stängd med en hummer clasp. Tidlös skönhet och diskret, vackra armband som smycken följeslagare passar nästan varje dag.

Något speciellt är från rostfritt stål armband med hjärta hänge om din gravyr monteras på högblank yta av den lilla hjärta. Försedd med sina egna initialer, de nära och kära, eller båda tillsammans, är från den kraftfulla och eleganta smycken en romantisk idé, börja på Alla hjärtans dag, att lysa upp ögonen på födelsedag eller jul!

Den eleganta hänge är inte bara för kärlek eftersom, som en exklusiv vänskap armband du så skörda stormigt entusiasm. En stor gåva idé!

Detaljer

polerat rostfritt stål
Hängsmycke:
21 x 19 mm
med personlig gravyr
polerad
Kedja:
tillplattad pansarkedja
19 cm lång
med Karbinlås
Använd specialtecken: Obs!

2023-09-29T07:53:15+00:00