Behöver du hjälp?

Armband med guldpläterade hjärtan & första - grå

349 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

En bit av lycka runt armen: Tur armband med förgyllda dekorativa element pryder handleden av en stor eller liten dam som du väljer en subtil, men ändå vackert sätt. De graveras hjärt bär som en särskild extra, den första av mottagaren eller annan skrivelse av dina önskemål - en vacker och rejäl uppmärksamhet till varje tillfälle!

* Måste fyllas i

349 kr

Other customers bought

Beskrivning

Rakt in i hjärtat uppskattning av gåva mottagaren går för detta armband och hjärta på hjärta valda önskar Initial kommer. De Glücksarmbändchen gäster med sin konsistens av mjuk sladd. Så kan storleken - dra sladd - snabbt och enkelt variera och även smickrar huden material. Eventuellt i grått eller ljusbeige Du kan välja enligt preferenser PERSON FÖRESLAGEN TILL IFRÅGAVARANDE TJÄNST till rätt färg.

Det centrala elementet är emellertid av omkring en centimeter hjärta hänge i förgyllt 925 sterling silver. Detta bidrar inte bara romantisk symbolik i sig, utan även en gravyr av ditt val att vara - helst den första i framtiden bäraren, en karaktär med hög personlig värde eller kanske en enda siffror.

Wander din älskling eller din lilla flicka, systerdotter eller barnbarn armband med guldpläterade hjärt & Initial över handleden och njuta av det som en speciell, mycket personliga smycke - en hjärtlig uppmärksamhet för födelsedag, jul eller årsdag!

Detaljer

Armband med guldpläterade hjärt & Initial

Urval: grå
Ingår: 1 Armband
kännetecken:
tur armband
Justerbar passform tack dragsko
med små "Leaf" etikett i form av ett löv
personlig tack gravyr av första valet
Material: 925 silver (guld), sladd
Mått:
Heart: Ø 1 cm
Volym: justerbar i storlek
Färg:
Heart: golden
Band: Grå
Obs: Använd inte specialtecken för gravyr.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2021-11-27T00:11:47+00:00