Behöver du hjälp?

Alkoholmätare - Nyckelring

145 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
DHL Express möjligt
- +
En alkoholmätare att sätta på nyckelknippan, finns verkligen det? Ja! Denna alkoholmätare mäter gaskoncentrationen i utandningsluften och visar på sin LED-display ungefär vilken promille alkohol man har. Detta är en kul men också oerhört viktig gåva som alla borde ha! Smart att använda dagen efter festen!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Nästa gång du och dina kompisar går på en fest, eller åker hem från en fest dagen efter, är det bara att blåsa på mätaren för att se ifall det är lämpligt att köra bil. Detta är ett smart sätt att kolla promillen i blodet, både för er själva och för att underlätta polisens arbete ute på vägarna. Är promille-halten under 0.02 lyser den gröna färgdioden upp och ger klartecken för att köra. Är promille-halten mellan 0.02 och 0.05 lyser den orangea lysdioden och är halten över 0.05 lyser den röda lysdioden. I detta fall är det endast okej att köra om det lyser grönt, men det kan vara skönt att ha en uppfattning om vilken nivå man ligger på. Genom att ha en alkoholmätare på nyckelringen är det alltid smidigt att ta den med sig! Varför inte sätta den på samma nyckelring som bilnyckeln? På det sättet är man alltid redo! Detta är en bra gåva till alla som har körkort, trots att den såklart gynnar alla som sitter i bilen. Ta inga risker, kolla promillen innan ni kör iväg för en trygg resa!

Detaljer

Nyckelring med alkoholmätarfunktion för mätning av utandningsluften

  • Med LED-indikatorer
  • Grön för 0, 20, 5 g/kg BAK
  • 2 AA- batterier nödvändigt (ingår ej)

OBS!:

Innan användning bör instruktionerna läsas noggrant. Alkoholmätaren är inte avsedd för att bestämma körförmågan enligt lagen. Dess resultat bör betraktas som en tumregel.

2021-06-24T06:16:23+00:00